Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g75g248kcal9.8g47.3g2g6.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)390g137kcal3.9g26.9g2g5.5g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g225g248kcal56.2g0g2.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)100g30kcal0.8g5.9g0.1g0g
Paprika, punainen60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Porkkana, tuore75g21kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g250g250kcal6.5g12g19.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g5g13kcal0.6g0.5g0.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore23g5.6kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2796g2020kcal162.8g216.6g55.4g35.2g
Valittu annoskoko1398g1010kcal81.4g108.3g27.7g17.6g
Annoskoko puolitettuna699g505kcal40.7g54.2g13.9g8.8g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026