Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 630g293kcal3.1g52.9g1.3g12g
Raparperi 450g152kcal3.1g24.7g0.4g6.3g
Sokeri 77g310kcal0g76.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.5g29kcal0g7g0g0.1g
Kaurahiutale 72g269kcal10.4g41g5.3g7.2g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g40.9g0.7g2g
Sokeri 32g132kcal0g32.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.5g14kcal0.5g2.7g0.3g1.3g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)68g486kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2799g3770kcal46.2g556g124g57.8g
Valittu annoskoko1400g1885kcal23.1g278g62g28.9g
Annoskoko puolitettuna700g942kcal11.6g139g31g14.5g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191