Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt10g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Mannasuurimo tumma 1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g30kcal1.2g4.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g15kcal0.6g2.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.3g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g108kcal4.3g15.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888