Aapon hernesoppa

-Pese herneet.

-Liota herneitä vuorokausi.

-Laita herneet kiehumaan ja kuori vaahto.

-Lisää suola, aromisuola, mustapippuri + 2tl meiramia
-Kiehuta hernekeittoa 2 tuntia miedolla lämmöllä.

-Paista palvikinkku ilman lisättyä rasvaa, siivilöi lopuksi ylimääräinen rasva.

-Paista porsaan suikaleet ilman lisättyä rasvaa.

-Lisää lihat keittoon.

-Pilko porkkanat ja lisää keittoon kun keitto on kiehunut reilun tunnin.

-Lisää sipuli ja sinappi keittoon.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Aapo69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1.8g5.6kcal0.3g0.9g0g0.2g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Palvikinkku, ylikypsä (Pirkka)0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Maustamaton porsaan kevyt suikale (Atria), annos 100g0.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi, mieto, meira 125g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g17kcal0.8g2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko14g9kcal0.4g1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g62kcal2.9g7.2g0.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138568