Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.9g2kcal0.1g0g0.2g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g4.4g5.2kcal0.8g0.1g0.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 3.1g1.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruusukaali 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g20kcal1.8g1g0.8g0g
Valittu annoskoko14g10kcal0.9g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.5g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g72kcal6.4g3.6g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959