Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelilastu (A la meira)1.1g6.6kcal0.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g105kcal1.8g12.2g5.2g0.2g
Valittu annoskoko14g52kcal0.9g6.1g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g26kcal0.5g3.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g376kcal6.5g43.9g18.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928