Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Grahamjauho 0.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g2.5g15kcal0.5g0.1g1.4g0.3g
Banaani, kuorittu 4.7g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g1.3g4.7kcal0g1.2g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g91kcal2g8.6g5g1g
Valittu annoskoko14g45kcal1g4.3g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g23kcal0.5g2.2g1.3g0.3g
Arvot/100g100g321kcal7.1g30.5g17.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844