Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jasmiiniriisi, pirkka0.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)2.3g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0g0kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)1.4g1.1kcal0.2g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g19kcal1.4g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko14g9kcal0.7g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g67kcal5g5g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253