Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Puuroriisi1.6g5.5kcal0.1g1.2g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3.1g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g26kcal1.8g3.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko14g13kcal0.9g1.6g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g94kcal6.4g11.3g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038