Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g2.3g1kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g16kcal1g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko14g8kcal0.5g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g58kcal3.6g2.1g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757