Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 2.8g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Kieli naudan 2.8g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g35kcal2.2g2.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko14g18kcal1.1g1.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.6g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g126kcal7.9g8.6g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641