Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Perunajauhot,rainbow3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mansikka 1.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 1.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g63kcal0.8g12.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g31kcal0.4g6.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.2g3.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g224kcal2.9g45.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386