Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2.3g8.3kcal0g0.1g0.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 4.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g30kcal1g0.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko14g15kcal0.5g0.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.3g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g108kcal3.6g2.1g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149