Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g12kcal0.2g1.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko14g6kcal0.1g0.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g41kcal0.7g5g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118