Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g3.9g4.9kcal0.8g0g0.2g0g
Pekoni (Dulano)0.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g22kcal2g0.8g1g0.2g
Valittu annoskoko14g11kcal1g0.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g77kcal7.1g2.8g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067