Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 8.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima1.8g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.6g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g45kcal1.8g1g3.6g0.2g
Valittu annoskoko14g22kcal0.9g0.5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.5g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g159kcal6.4g3.5g12.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718