Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g5.9g1.8kcal0.3g0.1g0g0.1g
Herne 1.4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g3.5g4.2kcal0.8g0g0.1g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g20kcal2.4g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g10kcal1.2g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.6g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g72kcal8.6g1.4g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041