Suklaa cookiet (the hummingbird bakery)

Kuumenna uuni 170-asteiseksi.

Mittaa voi ja puolet suklaasta, sulata.

Mittaa munat, sokeri ja vaniljasokeri, vatkaa kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin.

Kaada sekaan suklaaseos ja vatkaa se hiljaisella nopeudella muiden ainesten joukkoon.

Siivilöi jauhot ja leivinjauhe erilliseen kulhoon ja sekoita jauhoseos seuklaaseokseen kolmessa erässä.

Sekoita joka lisäyksen jälkeen hyvin.

Sekoita sitten jäljellä oleva suklaa ja karpalot tasaisesti taikinaan.

Paista 10-15min.

Cookiet valmiita kun niiden pinta alkaa halkeilla ja näyttää kiiltävältä.

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Suklaa tumma 6.8g35kcal0.3g3.6g2.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g2.6g10kcal0g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kuivatut karpalot (Rainbow), annos 10g0.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g121kcal1.2g15.6g5.8g0.8g
Valittu annoskoko14g60kcal0.6g7.8g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g30kcal0.3g3.9g1.5g0.2g
Arvot/100g100g425kcal4.2g54.9g20.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=349913