Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g3.1g13kcal0.8g0g1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.8g3kcal0.3g0g0.2g0g
Ricotta, Castelli3.9g6.6kcal0.5g0.1g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.3g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g74kcal4.2g1.2g6g0g
Valittu annoskoko14g37kcal2.1g0.6g3g0g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal1.1g0.3g1.5g0g
Arvot/100g100g265kcal15g4.3g21.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194