Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 2g5.9kcal0.4g0.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.2g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g22kcal1.6g1.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko14g11kcal0.8g0.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5.6g6.3g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470