Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras3.3g10kcal0.4g1.9g0.1g0.3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)2.1g2.3kcal0.5g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g0.2g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g3.3g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.3g2kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g36kcal2g5g0.6g0.6g
Valittu annoskoko14g18kcal1g2.5g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.5g1.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g126kcal7g17.6g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964