Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.6g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g10kcal0.2g1g0.4g0.4g
Valittu annoskoko14g5kcal0.1g0.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g37kcal0.7g3.6g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142906