Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl5.9g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g2g4.9kcal0.3g0.1g0.4g0g
Välipalakeksi, digestive 1.8g7.5kcal0.1g1g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g96kcal1.2g9.6g5.8g0.2g
Valittu annoskoko14g48kcal0.6g4.8g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g24kcal0.3g2.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g335kcal4.2g33.6g20.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912