Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)10g4.2kcal1g0.1g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2.2g8.5kcal0g2.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.9g11kcal0.5g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g48kcal3g4.6g2g0g
Valittu annoskoko14g24kcal1.5g2.3g1g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.8g1.2g0.5g0g
Arvot/100g100g170kcal10.6g16.3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689