Jouluinen juustokakku

Murskaa piparkakut pieneksi.

Sulata voi ja sekoita piparkakkumurun joukkoon.

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä voi-piparkakkuseos vuoan pohjalle tasaisesti.

Valmista täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora Vispi, sekoita joukkoon tuorejuusto, omena-päärynäsoseet sokeria 1dl, vanilliinisokeri, kanelia 1tl ja sekoita tasaiseksi.

Sulata 6kpl liivatteita pienessä tilkassa kuumaa vettä ja sekoita tasaisena nauhana täytteen joukkoon.

Kaada vuokaan ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.

Seuraavana päivänä tee kiille: Laita 3kpl liivatteita likoamaan kylmään veteen.

Raasta omenat.

Sekoita kattilassa vesi, 0,5dl sokeria ja 1tl kanelia.

Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa.

Ota pois levyltä ja lisää sitruunan mehu, omenaraaste ja liivatteet.

Sekoita.

Kaada varovasti vuokaan täytteen päälle ja anna hyytyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Talvikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Piparkakku Annas1.4g6.7kcal0.1g1g0.3g0g
Voi 0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Flora vispi 20%2g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.6g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Päärynää ja omenaa soseena, 125g (Nestle bona)2.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Liivate 0.4g1.2kcal0.3g0g0g0g
Omena, Golden delicious 200g3.1g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g51kcal1.2g6g2.8g0g
Valittu annoskoko14g26kcal0.6g3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.3g1.5g0.7g0g
Arvot/100g100g180kcal4.2g21g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206278