Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g5.9g21kcal0.7g4.3g0.1g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g2.9g4.3kcal0.6g0.1g0.1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g1.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g61kcal3.2g9g1.4g0g
Valittu annoskoko14g31kcal1.6g4.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.8g2.3g0.4g0g
Arvot/100g100g218kcal11.3g31.9g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733