Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 5.3g19kcal0.4g4.2g0g0.1g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)2.9g3.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2.9g3.5kcal0.3g0.1g0.2g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow2.9g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g59kcal2.4g9g1.4g0.2g
Valittu annoskoko14g29kcal1.2g4.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.6g2.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g207kcal8.5g31.7g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689