Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g2.2g2.1kcal0.4g0g0g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g10kcal1g0.8g0g0g
Valittu annoskoko14g5kcal0.5g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.3g0.2g0g0g
Arvot/100g100g36kcal3.6g2.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351