Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4.4g10kcal0.8g0g0.8g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.4g4.7kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g35kcal2g0.4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko14g17kcal1g0.2g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.5g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g123kcal7g1.4g9.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513