Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.9g6.6kcal0.7g0g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Kanaliemi laimennettu 2.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g22kcal2g0.6g1g0g
Valittu annoskoko14g11kcal1g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g78kcal7g2.1g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837