Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis2g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g15kcal1g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko14g8kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.5g4.9g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467