Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa4.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.8g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g16kcal1g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g8kcal0.5g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.5g3.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515