Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)1.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g3.1g12kcal0.3g2g0.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g47kcal2.8g4.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko14g23kcal1.4g2.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.7g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.8g16.1g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85768