Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g3.9g14kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)3.9g3.5kcal0.6g0.1g0.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.6g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g57kcal3g6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko14g29kcal1.5g3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.8g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g200kcal10.5g21g8.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686