Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g7.9g28kcal1.1g5.2g0.2g0.5g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto1.8g7.6kcal0.2g0g0.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Saksanpähkinä 1.8g12kcal0.3g0.1g1.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g105kcal3.4g10.8g4.8g1.6g
Valittu annoskoko14g52kcal1.7g5.4g2.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna7g26kcal0.9g2.7g1.2g0.4g
Arvot/100g100g366kcal11.9g37.8g16.8g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278