Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g7.9g1.3kcal0.2g0.2g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g2.8g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g48kcal2.2g0.8g4g0g
Valittu annoskoko14g24kcal1.1g0.4g2g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.6g0.2g1g0g
Arvot/100g100g170kcal7.7g2.8g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931