Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha 10%3.5g6kcal0.7g0g0.4g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parmesan formaggio da pasta0.2g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g5.5g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g31kcal2.4g2.4g1.4g0g
Valittu annoskoko14g15kcal1.2g1.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.6g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g108kcal8.4g8.4g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377096