Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 4.7g3.6kcal0.8g0g0g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g2.3g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g20kcal2.4g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko14g10kcal1.2g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.6g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g69kcal8.4g1.4g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895