Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g1.4g2.4kcal0g0.1g0g0g
Mustikka4.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)0.7g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g63kcal1.4g9.2g2g0.6g
Valittu annoskoko14g31kcal0.7g4.6g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.4g2.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g220kcal4.9g32.2g7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956