Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g6.2g8.7kcal1.2g0g0.4g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka4.7g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g3.1g11kcal0.2g2.2g0.1g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g46kcal3.2g5.4g1g0.4g
Valittu annoskoko14g23kcal1.6g2.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.8g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g161kcal11.3g19g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988