Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g9g33kcal1.1g6.1g0.2g0.8g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.6g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g96kcal2.2g12.4g3.6g1.6g
Valittu annoskoko14g48kcal1.1g6.2g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna7g24kcal0.6g3.1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g339kcal7.7g43.7g12.7g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761