Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 2.2g14kcal0.5g0.1g1.2g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.3g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Vehnälese 0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 3.1g1.4kcal0g0.3g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.3g4.5kcal0g1.1g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Siirappi, tumma1.3g4kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g100kcal2.2g11.6g4.6g1.4g
Valittu annoskoko14g50kcal1.1g5.8g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna7g25kcal0.6g2.9g1.2g0.4g
Arvot/100g100g350kcal7.7g40.6g16.1g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500