Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g8.2g9kcal2g0g0.1g0g
Korppujauho (Pirkka)1.4g4.9kcal0.2g1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g39kcal5.4g2.2g1g0.2g
Valittu annoskoko14g19kcal2.7g1.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal1.4g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g136kcal19g7.7g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567