Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7.9g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Vehnälese 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g64kcal2.2g11.8g0.6g1g
Valittu annoskoko14g32kcal1.1g5.9g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.6g3g0.2g0.3g
Arvot/100g100g224kcal7.7g41.5g2.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98099