Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.8g4.9kcal0.2g0.4g0.3g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g59kcal1.4g4.8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko14g29kcal0.7g2.4g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.4g1.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g209kcal5g17g12.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197