Karppi aura-pekoni pihvit

Aura-pekoni pihvit (Liha- ja linturuoat)
mehevää ja helppoa jauhelihasta

kuusi annosta

700g jauhelihaa
4 kpl munia
1 iso sipuli
100-200g aurajuustoa
n.175-300g pekoni silppua
½ purkkia smetanaa / ranskankermaa
1 rkl kuivattua basilikaa / tuoretta maun mukaan
½ rkl paprikajauhetta

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Kamarje11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.6g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Aurajuusto1.6g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.6g8.8kcal0.3g0g1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.7g2.8kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 7.3g17kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g74kcal4.4g0g6.6g0g
Valittu annoskoko14g37kcal2.2g0g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal1.1g0g1.7g0g
Arvot/100g100g259kcal15.4g0g23.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124204