Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1.9g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g23kcal1.2g2g1g0.2g
Valittu annoskoko14g11kcal0.6g1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g80kcal4.2g7g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704