Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.2g9kcal0.7g0g0.7g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g5.2g20kcal0.3g1.5g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g75kcal3g3g5.4g0.2g
Valittu annoskoko14g37kcal1.5g1.5g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal0.8g0.8g1.4g0.1g
Arvot/100g100g263kcal10.6g10.6g19g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295