Mustikkajäädyke

Vaahdota kerma
Soseuta mustikat
Vatkaa muna ja sokeri
Sekoita kaikki keskenään, lisää vanilijasokeria maun mukaan
Jäädytä pakastimessa seuraavaan päivään (pieninä annoksina muutaman tunnin)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Petunea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma Flora 20%5.3g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Mustikka metsä- 4.6g2kcal0g0.3g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g48kcal1g4.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko14g24kcal0.5g2.2g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.3g1.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g169kcal3.5g15.4g9.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366832