Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g3.9g5.2kcal0.8g0g0.2g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g3.9g7.8kcal0.8g0g0.5g0g
Margariini, Pirkka0g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli1g2.9kcal0g0g0.3g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g39kcal3.4g0.2g2.6g0g
Valittu annoskoko14g20kcal1.7g0.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.9g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g137kcal12g0.7g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720